featured
  1. Haberler
  2. Bitkisel Sağlık
  3. Fırında Bütün Karnabahar

Fırında Bütün Karnabahar

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fırında Bütün Karnabahar için Malzemeler

  • 1 adet bütün karnabahar
  • 1/2 çay kaşığı köri
  • 1 yemek kaşığı hardal
  • 1 çay kaşığı toz sarımsak
  • 1 çat kaşığı kırmızı toz biber
  • 2 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 tutam kıyılmış maydanoz

Fırında Bütün Karnabahar Nasıl Yapılır?

  • Karnabaharın yeşil yapraklarını ayırın ve sapını kesin.
  • Bütün karnabaharı geniş bir tencereye alın. Yarısına gelecek kadar kaynar su ekleyin ve 10 dakika haşlayın.
  • Haşlanan karnabaharı, fırın tepsisine alın. Bir kapta hardal, köri, sarımsak, kırmızı toz biber ve tuzu karıştırın. Üzerine eritilmiş tereyağı ekleyip sosu karıştırın.
  • Sosu, karnabaharın üzerinde gezdirin. Önceden ısıtılmış 200 dereceli fırında yaklaşık 25 dakika kontrollü bir şekilde pişirin.
  • Bütün karnabaharın üzerine ince kıyılmış maydanoz ekleyerek servis edin. Afiyet olsun.
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Fırında Bütün Karnabahar
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bitkisel Sağlık - Sağlığınıza Bitkisel Çözümler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!